Femina

1 Followers 1 Followers
Profile
Episodes Podcasts
 • Brev til Renée
  Brev til Renée
  Category: Society & Culture
  10 Episodes
  Feminas brevkasse med psykolog og forfatter Renée Toft Simonsen er noget af det mest læste i femina og på femina.dk. I denne podcastserie kan du møde Renée, der svarer på spørgsmål om følelser og parforhold fra jer derude.
 • Det nye sort
  Det nye sort
  Category: Society & Culture
  6 Episodes
  Velkommen til Det Nye Sort – podcasten hvor vi diskuterer, hvad der er hot og hipt, og om de nye trends holder … eller not. Fra fodlæsning til skovbadning. Fra lash lift til robotterapi. Lyt med og bliv klogere på, hvilke trends du skal hoppe på, og hvilke du skal lade gå.
 • Fødselsberetninger
  Fødselsberetninger
  Category: Society & Culture
  12 Episodes
  Det kan være en thriller, et eventyr – og en gang i mellem er det lidt af en gyser. Og ofte er det lidt af det hele: At føde et barn. For når vi skal bringe det her lille, nye menneske til verden, kræver det kræfter, vi ikke anede, vi havde. Og en gang i mellem hjælp, vi ikke regnede med, at vi ville få brug for. Velkommen til Mamas ... See More
 • Kærlighed & Kager
  Kærlighed & Kager
  Category: Society & Culture
  5 Episodes
  I SØNDAGs podcast-serie ”Kærlighed & Kager” møder journalist Rikke Hast en række kendte og livskloge danske kvinder til en hyggelig snak om kærlighed over en kop kaffe og et stykke kage - valgt af dagens gæst. Vi taler om kærligheden i alle dets facetter og afskygninger. Det kan være kærligheden til ham, man aldrig fik, ham, man ... See More
 • Kloge Koner
  Kloge Koner
  Category: Society & Culture
  29 Episodes
  Siden hun var ganske ung, har skuespiller Molly Egelind lidt af angst. I dag mærker hun stadig uroen, men har fundet en måde at gøre plads til sin sårbarhed, så den er en gave fremfor en hæmsko. Feminas chefredaktør Camilla Kjems taler med Molly om kunsten at overvinde angst – eller i det mindste lære at leve med den.
 • Sådan føles det
  Sådan føles det
  Category: Mental Health
  4 Episodes
  ”Sådan føles det” – er en podcastserie lavet af Magasinet Psykologi. Og den handler om følelser! De dejlige følelser som kærlighed og glæde og de ubehagelige som angst og jalousi og så handler den om de mennesker, der har dem. Hvorfor? Fordi følelserne er vejen til at forstå os selv og hinanden.
Followers
  Following
   iAB member
   Copyright 2020 - Spreaker Inc. a Voxnest Company - Create a podcast - New York, NY
   Help